Arme Oso…. weer terug bij af…

Arme Oso…. weer terug bij af…

Helaas is het ons niet gelukt een geschikt opvanggezin voor Oso te vinden, dus verblijft hij nu noodgedwongen in een vakantiepension. We hopen natuurlijk met heel ons hart dat er toch nog ergens in Nederland dat ene baasje is die hem op kan vangen, iemand met ervaring, iemand met begrip…. de beste plaats voor hem is er 1 met zo min mogelijk prikkels, dus geen kinderen. Bij U misschien??

Het zit Oso niet mee….
Toen Oso bij ons kwam, bleek al snel dat hij waarschijnlijk niet goed behandeld is in het verleden. Wanneer een arm werd opgeheven zagen we zijn angst voor een pak slaag. Ook voor stokken was hij bang.
We weten niet precies wat Oso heeft meegemaakt. Als honden toch eens konden praten……..
Oso is terug gekomen van adoptie, waardoor we nu opnieuw dringend op zoek zijn naar een pleeggezin of liever nog een baasje voor altijd.
Oso is een hond die het beste past in een situatie waar hij maar één baasje heeft, waarbij het belangrijk is dat het iemand is met ervaring en veel geduld.
Liefst een baasje dat zoveel mogelijk thuis is en die er voor open staat om samen met ons te werken aan zijn verdere socialisatie.
Op het eerste oog lijkt Oso een vrolijke ongecompliceerde knuffelbeer, wat hij een groot deel van de tijd ook is. Echter soms kan hij ineens onverwacht uit de hoek komen en wat narrig reageren. Hij kan duidelijk voorkeur voor één persoon tonen.
Met andere honden kan hij overweg, waarbij het belangrijk is dat de andere hond stabiel en dominant is.
Datzelfde geldt voor zijn verzorger / baasje.
We zoeken dus iemand die Oso kán en wil helpen..
Ben jij dat, of ken jij iemand..??? laat het ons weten en help Oso gelukkig te maken.