Opvang centrum Gran Canaria

Opvang centrum Gran Canaria

€650

Campaign Target

1

Donation
100%Donated
€0 to go

Bijdragen aan ons opvangcentrum op Gran Canaria

In ons opvangcentrum op Gran Canaria, een pension, begint voor de meeste honden hun kans op een beter leven. Voor het opvangen van dieren in nood zijn we aangewezen op deze locatie. Het pension is een veilig onderkomen waar goed voor de honden gezorgd wordt, zodat hun leven niet meer bestaat uit overleven en zoeken naar voer. Ze worden er opgevangen door een enthousiast team en de dierenarts zorgt voor het inenten, chippen en testen op ziektes. De Spaanse vrijwilligers van Perros sin Fronteras helpen ze met veel toewijding en geduld. Zo krijgen de dieren hun vertrouwen in de mens terug en bloeien ze op tot vrolijke rakkers, die dolgraag een nieuw baasje willen. Door onze Spaanse mooierds op deze kleinschalige manier op te vangen, kunnen we een goede inschatting van hun karakter maken. Dat is van groot belang in het adoptieproces. Ook krijgen de honden zo de aandacht die ze verdienen en helpen wij ze om verder te socialiseren. Zo zijn ze er klaar voor om straks elders in Europa bij hun nieuwe baasjes te gaan wonen.

Het opvangen en verzorgen van de dieren vormt echter een grote kostenpost. Ondanks de geweldige inzet van vrijwilligers lopen de kosten voor het voeren en verzorgen van de honden hoog op. Elke maand moeten we ruim € 600, betalen. Gelukkig kunnen we rekenen op een vaste schare donateurs, maar helaas zijn dat er nog niet voldoende. Help jij ons om de financiële eindjes aan elkaar te knopen?

Word donateur!

Dat kan eenmalig of wanneer jouw budget het toelaat, maar het is ook mogelijk een machtiging tot een maandelijkse automatische incasso af te geven. Door jouw bijdrage lukt het ons om ook in de toekomst honden op te blijven vangen en hen een veilig onderkomen te bieden.