Happy end Barnidita

Happy end Barnidita, nu Boef

Van Gran Canaria via Arnhem, Arum naar Zoetermeer !
Ik kan jullie melden het was echt wel even een toestand hoor…
Twee jongetjes die de hele dag naar me kijken, allerlei nieuwe hoekjes en plekjes… Lopen over grote bruggen naar grote grasvelden met allerlei honden. Mensen die oehh en ahhh zeggen. Maar waar is mijn zusje Ana en waar is Sigrid, mijn pleegmama ?
De eerste dagen waren súper spannend. Slapen deed ik alleen ‘s nachts.
En nu blijf ik hier…
Heb ik het druk ! Heel druk. Ben de hele dag in de weer… Heb een vriendin uit Granada, een Spaanse achterneef en een knappe Griek aan de haak geslagen.
Ik maak ritjes in de auto, loop bij het water, scharrel de hele dag rond het allerliefst zonder riem, graaf graag grote kuilen in de tuin, verstop alles in de kuilen voor je weet maar nooit, ik slaap en ik laat me braaf knuffelen, volg de olympische spelen, paardrijden vind ik écht het leukst ! Ik houd er van om zomaar ineens even te gaan zitten, rond te kijken alles aandachtig in me op te nemen… Heerlijk ! Kortom, het gaat heel goed met mij !