Happy end Baxter !

Happy end Baxter !

Ik ben een heel lief reutje van 1 jaar oud en ben 3 weken geleden met het vliegtuig in Nederland aangekomen.Mijn verhaal begint op Gran Canaria. Ze weten niet veel over mij, maar ik heb in een dodingsstation gezeten.Dat is een afschuwelijke kennel, waar wij ( alle zwerfhondjes) wachten op onze dood…. Gelukkig ben ik door lieve mensen van de stichting “Honden Zonder Toekomst” uit dat asiel gered! Ze hebben wat foto’s en een filmpje van mij gemaakt, om te laten zien wie en hoe ik ben en dat op hun site geplaatst. Mijn baasje zag mij en was op slag verliefd. Nou, toen werd alles dus geregeld. Ik kreeg al mijn inentingen, mijn eigen paspoort, ben netjes geknipt en toen was het wachten op een vlucht. Gelukkig was er een lief echtpaar die mij en een ander soortgenootje mee wilden nemen op hun vlucht. Wij kwamen aan in Eindhoven en daar stonden mijn baasjes op mij te wachten. Ik vond het allemaal erg spannend natuurlijk. Maar dat was ik al snel kwijt hoor. Eenmaal thuis gekomen werd ik me toch verwend! Ik heb mijn eigen mand met speeltjes, botjes en ik krijg 2 maaltijden per dag en……Ik word enorm veel geknuffeld, waar ik erg van hou! Buiten in de tuin kan ik heerlijk rennen en als ik word uitgelaten vind ik het geweldig om achter konijnen aan te gaan. Ik ga regelmatig ’s ochtends met mijn baasje hardlopen ( ik ben sneller dan haar…..) of naar het bos met de andere hondenvriendjes die ik ken. Ik kan jullie vertellen dat ik een heel gelukkig hondje ben!! Ik hoop dat, als er mensen zijn die een hondje willen, aan mijn soortgenootjes willen denken die ook in zo’n situatie zitten als waar ik in heb gezeten. Want weet u, u krijgt er heel veel liefde voor terug!
Knuffel van Baxter!

Met vriendelijke groet,

Piet Jan en Jacqueline