Happy end Blanco !

Happy end Blanco !

Het gaat heel goed met Blanco. Hij is zo’n geweldig lief maatje.
Hij heeft moeite met de kou, ook omdat hij nog geen wintervacht heeft aangemaakt, dus inmiddels heb ik een paar hele stoere jasjes voor hem gekocht en dat helpt goed. Hij begon, toen de kou inzette, te hoesten maar gelukkig was dat snel over toen ik hem een jas aantrok als we buiten gingen wandelen. Sneeuw is ook niet echt zijn ding, dus dat waren korte wandelingetjes toen dat er lag.
Het heeft ongeveer een maand geduurd dat ik Blanco voor het eerst hoorde blaffen, maar nu blaft hij er lustig op los als de bel gaat. Af en toe heeft hij zijn “gekke kwartiertje” dan rent hij heel hard door het huis en springt de lucht in of gaat juist plat op de grond liggen. Hij vindt het helemaal het toppunt als ik hier aan mee doe.
Verder slaapt hij best veel, zeker nu met de kou en als dat op schoot of dicht tegen mij aan naast mij op de bank, dan is hij helemaal in zijn element. Hij is rustig naar andere honden, af en toe gromt hij ‘s als een grote naar zijn idee iets te opdringerig is en is hij gek op kleine kinderen.
Na de laatste wandeling ‘s avonds krijgt hij een botje om op te kauwen (voor z’n tanden). Als we thuiskomen rent hij keihard naar de keukenla waar ze in liggen en kan dan bijna niet wachten tot ik het geef.
Ik ben zo ontzettend blij met hem, Blanco is een hond met een gouden hartje!
Lieve groetjes van Astrid