Happy end Emilio

Happy end Emilio

Hard werken en een hoop stress maar wat is het het waard geweest. Op 22 januari heb ik Emilio opgehaald in Huissen. Ik wilde Emilio graag zelf op proef in huis nemen, zodat ik een goede indruk van hem kon krijgen. Vanaf het moment dat ik hem had meegenomen is Emilio heel angstig geweest. Alles was natuurlijk compleet nieuw voor hem en ik heb hem meteen naar veel verschillende plekken (huis, werk, familie en vrienden) meegenomen. De eerste weken waren daarom best wel zwaar en het was voor mij ook niet helemaal duidelijk of we een goede match waren.

Maar wat ben ik blij dat ik niet heb opgegeven en dat ik lekker met hem aan de slag ben gegaan. Inmiddels rent en huppelt hij vrolijk rond. Het is een echte kantoorhond geworden en iedereen op mijn werk is gek op hem. Hij zorgt voor ontspanning op werk en thuis. Het is een echte knuffelaar.

Ik ben erg blij dat Emilio nu deel uitmaakt van mijn leven. Emilio is in een maand tijd al heel erg uit zijn schulp gekropen. Sommige dingen vindt hij nog spannend, maar daar gaan we samen rustig aan werken.

Ik wil Stichting Honden zonder Toekomst bedanken voor de adoptie van Emilio en ook voor de begeleiding de eerste maand. Hopelijk vinden de andere honden zo snel mogelijk een gouden mandje.

Joey