Happy end Finn (nu Buddy)

Happy end Finn (nu Buddy)

Hoi allemaal, ik heb eindelijk een lekker warm mandje gevonden en ik mag er blijven! Mijn leven is compleet anders geworden sinds ik in het vliegtuig stapte, maar ik vind hier alles leuk. ik moet nog erg veel leren maar doe enorm mijn best om alles te begrijpen en goed te doen voor mijn nieuwe baasjes. Ik hoor ze zeggen dat ze erg tevreden zijn over me en dat ik grote sprongen in ontwikkeling maak. Ik heb hier ook een vriendje en vriendinnetje erbij : Finn en Tysha, ( ook beide hzt hondjes) helemaal leuk! Ook al moeten zij nog wennen aan mijn enthousiasme en behoefte om te spelen, ze vinden zo’n blij ei erbij toch echt wel leuk.
De katten in huis vind ik nog vreemde wezens die ik erg graag nader wil onderzoeken, mijn baasjes vinden me nog iets te enthousiast om dat te doen maar het gaat stapje voor stapje wat beter en dat gaat uiteindelijk helemaal goed komen, zeggen ze. Net als het paard en de geiten waar ik nu al aardig aan gewend begin te raken. En ik kan zo heerlijk rennen daar, helemaal geweldig.
Dus jullie snappen wel dat ik het reuze naar mijn zin heb en het getroffen heb met dit warme mandje.
Knuffel van Buddy.

Groet Paul en Jacqueline