Happy end Kenny

Happy end Kenny

Daar ben ik dan. Kenny, geboren in Gran Canaria en gister geëmigreerd naar Nederland. Vanaf nu woon ik bij Ton Sumet en Monique.
Ondanks een heftige en lange dag voel ik me nu al thuis. Samen met Baxter zaten we al vroeg bij Carlos in de auto op weg naar het vliegveld in Las Palmas. Dat leverde nog wat stress op want we stonden in een lange file en zijn maar net op tijd aangekomen om met onze vluchtbegeleiders Irma en Maurice mee te kunnen vliegen naar Eindhoven. Rond 16 uur geland en daar stonden ze hoor…helemaal happy te wezen…onze nieuwe “ouders” ?
Baxter ging met zijn baasjes mee en ik moest aansluitend nog een uur in de bench in de warme auto.
Of ik bang was? ik? Nee hoor. Ik was enorm toe aan heel veel knuffels en die heb ik uiteraard ook gehad ?. Ben al flink op verkenning geweest, heb kennis gemaakt met 3 rare wezens ???, heb goed gegeten en ben onder de douche geweest. Een uurtje geslapen in mijn mand maar opgeschrikt door een gillende kater in de tuin…en ik geef geen kik hé?? ben even gaan kijken maar heb inmiddels de bank veroverd en lig te snurken. En mijn baasjes? die zitten verliefd op me te zijn ?

Dus…So far, so good? Behalve dan het gouden mandje waar iedereen het over heeft…..onzin, Ik heb gewoon een grijze.

Nieuwsgierig en wil je naar me komen kijken? No hay problema. Maar de eerste paar dagen liever niet. Ook al ben ik een cool boyke….ik moet wel even de tijd krijgen om goed te wennen.

En nu kunnen we met zijn drieën alleen maar zeggen:
Carlos en Paula,Dori, Irma en Maurice, Yolanda, Ingrid, Chantien, Joop en alle anderen van “Honden zonder toekomst” alle lof en muchios gracias voor de goede zorgen en bemiddeling!

Monique Bischops