Happy end Lolita !

Happy end Lolita !

Hallo! Hierbij dan (eindelijk) een update over de kleine Lolita, die nu Nyna heet. Woensdag 15 mei zijn we geland op Schiphol na een zeer voorspoedige reis. Nyna was bij mij in de cabine dus ze hoefde niet in het ruim. De eerste paar dagen waren mijn andere honden (Pim en Maite) nog niet thuis zodat de kleine meid even rustig kon landen. De kennismaking met de ‘grote’ honden ging prima, en de rest ook.
Tot nu toe gaat alles dus hartstikke goed. Ondanks het feit dat ze nauwelijks iets ziet redt ze zich eigenlijk prima. Ik probeer haar zoveel mogelijk vrijheid te geven, voorzover dat binnen veilige grenzen mogelijk is. In het bos huppelt ze lekker mee, ze vindt het allemaal leuk, is actief en vrolijk en heeft een open en onderzoekende houding naar alle nieuwe dingen die ze tegenkomt.
Het was even zoeken naar eten dat ze lekker vindt en ze ook goed kan eten (ze heeft nog maar een paar tandjes) maar ook dat is inmiddels gevonden.
Ik heb een buggy voor haar gekocht en daar rijdt ze graag een stukje in.
Ik ben ontzettend blij met haar, en volgens mij is zij ook ontzettend blij met ons!
Mvg Jet