Happy end Lulo

Happy end Lulo

Happy end Lulo nu Mulo

Some thins are just ment to be!
Zoals een van mijn goede vriendinnen ooit tegen me zei: “Het juiste paard komt altijd op het verkeerde moment”. Nou geloof me, dat geldt denk ik ook voor honden! De eerste keer dat ik Mulo zag, was ik op slag verliefd. Hij was nog wat onzeker, maar toch dapper genoeg om een aai te komen halen. Hij ging met Yonna, mij en een paar stalgenootjes mee hardlopen en ondanks dat hij nog geen 24 uur in Nederland was deed hij dat zo goed! Zo mooi om te zien, dat ondanks dat hij waarschijnlijk nooit veel liefde van mensen heeft gehad, hij ons nu toch de kans geeft voor hem te zorgen. Voor mij was dit niet het perfecte moment om Mulo te adopteren, mijn relatie net voorbij en nog op zoek naar een woning. Maar ik kon hem écht niet laten schieten. Ik ben Honden Zonder Toekomst én Yonna heel dankbaar dat ze dit ook mogelijk hebben gemaakt. En gelukkig maar, want we matchen zo goed samen! Ik kijk heel erg uit naar de super leuke tijden die we met elkaar gaan beleven, al zal het voor beiden met vallen en opstaan zijn.

Nogmaals super bedankt!
Groetjes Anne