Happy end Nanami (nu Roxy)

Happy end Nanami (nu Roxy)

Nadat mijn nieuwe baasjes helaas afscheid hadden moeten nemen van hun eerste honden zonder toekomst hondje Rumba besloten ze opnieuw bij de stichting te gaan kijken.
Via een filmpje kwamen ze bij mij terecht. Groot geluk voor mij want ik stond eigenlijk nog niet op de site ter adoptie.
Op een dag kwamen ze op bezoek bij mijn pleeggezin. Owww wat vond ik dat gezellig. Wat een aandacht kon ik krijgen zeg ,want ze hadden 3 meisjes bij ,waar ik zeker vriendjes mee kon worden. Ook was er een honden vriendje bij. We gingen gelijk spelen. Na een wandeling met mijn nieuwe gezin hun hondje en mijn pleegmoeder dacht ik dat zit wel goed.
Helaas moest de baas erg overtuigd worden om na veel gepraat toch te besluiten dat ik mee mocht. Mijn vrouwtjes wilden mij wel maar de baas twijfelde.
Ik mocht mee op proefadoptie. Na een rit van bijna een uur kwam ik in mijn nieuwe huis. Dat was wel even wennen. Mijn bedelen om aandacht werd niet beantwoord ik moest eerst rustig zijn en dan werd ik geaaid. Dat was wennen maar ik leerde snel.
De missie was goed mijn best doen zodat ook de baas van mij zou gaan houden en dat gebeurde al snel. Jippie vanaf dat moment voelde ik me een stuk zekerder en haalde ik minder kattenkwaad uit.
Mijn baas en vrouwtjes besloten dat ik bij hun mocht blijven. Wat een feest!! Ik ben een enorme knuffelkont, ik moet nog wel wat dingen leren maar dat komt vast goed.
Ik voel dat ze van mij houden en ik ook van hun,hierdoor voel ik me minder onzeker.
Hier ga ik lekker oud worden en veel positieve, leuke dingen beleven. Hoewel mijn leven niet zo fijn begon weet ik zeker dat t nu goed gaat komen.
Liefs Roxy