Herbert…. arm arm zieltje…

Herbert…. arm arm zieltje…

Waarom hebben sommige mensen een hond….
Dit is een vraag die wij ons als stichting vaak stellen…..
We zien helaas zo vaak gebeuren dat een dier voor een bezitter al gauw als een voorwerp wordt gezien, ze geven ze geen aandacht en liefde meer.
Maar wat we nu aantroffen spant de kroon…. een klein onschuldig hondje dat maar liefst 10 JAAR op een dakterras heeft doorgebracht, of het nu bloedheet was of het regende, het arme dier had geen enkele beschutting. Gewoon nadat de leuke puppietijd voorbij was hop het dakterras op. Walgelijk.We zijn zo ontzettend verdrietig om wat dit kleine ventje is aangedaan.. Hij werd uiteindelijk afgegeven in het dodingsstation maar een van de medewerkers aldaar kon het niet over zijn hart verkrijgen en heeft ons ingeschakeld. Hij én wij willen hem in ieder geval nog laten voelen hoe het is om geliefd te zijn, om knuffeltjes te krijgen en een dak boven je hoofd.

We hebben hem Herbert genoemd, naar een van onze geweldige vrijwilligers, een stille kracht binnen de stichting. Herbert vierde onlangs zijn 25 jarig jubileum op zijn werk en in plaats van gebak te trakteren heeft hij dit bedrag overgemaakt naar de stichting. Herbert, je bent geweldig.

Onze kleine Herbert zijn we aan het opknappen, zijn nagels waren zo enorm lang dat we niet begrijpen dat het diertje nog kon lopen, al waren het maar kleine stapjes…zie foto’s. Ook heeft hij een oogafwijking aan het bindvlies en zat hij natuurlijk vreselijk onder de vlooien met alle gevolgen van dien.

We worden er moe van om steeds weer dit soort schrijnende gevallen te zien, zou het dan nooit stoppen..?

Herbert, we gaan je helemaal opknappen en vaccineren, en als je klaar bent voor adoptie beloven we je bij deze dat we een superbaasje voor je gaan vinden ! Bij interesse in Herbert graag mailen naar info@hondenzondertoekomst.nl