In Memoriam Dino ( voorheen Benito)

In Memoriam Dino ( voorheen Benito)

Jaren geleden heb ik via jullie mijn hondje weer terug gekregen uit Gran Canaria. Ik was vanuit GC naar Nederland verhuisd en had hem bij vrienden achter gelaten om hem op te halen zodra ik hier een huisje kreeg. Hij is daar toen weggelopen en via jullie stichting heb ik hem weer terug gekregen. Hij bleek zelfs al in Nederland te zijn.
Bij deze wil ik jullie laten weten dat dino ( destijds Benito) gisteren op bijna 13 jarige leeftijd in mijn armen is gestorven.
Zijn lichaampje was op, en heb ik hem moeten laten gaan met veel pijn in mijn hart.
Hij kon niet meer en is nu in de eeuwige jachtvelden.
Bedankt dat jullie hem destijds bij mij hebben terug gebracht en dat we saampjes ons leven hebben mogen voortzetten
Hij heeft tot de laatste seconde in me armen gelegen en is met veel liefde gegaan .

Mvg Natasja