In Memoriam Raffy (voorheen Ralf)

In Memoriam Raffy (voorheen Ralf)

Lieve hondenvrienden,
Morgen avond is het al een week geleden dat ik mijn geliefde podenco Raffy heb moeten laten gaan…hij had een tumor op z’n milt en was door z’n leeftijd niet meer operabel- de laatste weken waren zwaar maar ook heel mooi,omdat we van elk moment extra volop hebben mogen genieten.
Raffy is op 16 augustus 2008 midden in de nacht om 2 uur vanuit de stichting aan mij overgedragen…ruim ’n jaar oud,wat ‘n cadeautje,al duurde het even voordat we onze draai samen hadden gevonden. Vele uitstapjes naar het bos en vooral heel veel knuffelen & samen op trekken, door dik & dun…hij ontwikkelde zich van een angstige dunne puber tot een vrolijke, zelfbewuste spring-in’t veld,dol op konijntjes en een echte digger met een superneus- oh, wat mis ik hem terwijl ik dit zo schrijf – run free sweet podi !
Groetjes,Claudia Esser