Bedankt !

Bedankt !

Zondag 25 juni organiseerde Honden zonder toekomst haar jaarlijkse open dag te Huissen, dit jaar zelfs de 10 jarige Jubileum editie.

Het was een heel drukke, maar vooral erg gezellige en geslaagde dag, wat hebben we allemaal genoten !

We hebben vele van onze resque dogs met hun baasjes terug mogen zien.

Ieder jaar zorgt dit weer voor ontroering bij de vrijwilligers. Sommige hondjes kennen zelfs na jaren nog steeds de Spaanse vrijwilligers of de Nederlandse pleeggezinnen. Heel bijzonder.

We verbazen ons ieder jaar weer wat een plezier de hondjes hebben in de grote uitloopweide. Alles rent en speelt met elkaar, geweldig om te zien.

Natuurlijk was ook het team van Dierenkliniek De Oude Linge uit Elst weer present voor een check-up, entingen, medische hulp en adviezen. Ook onze trouwe trimster Shirley had het druk met knippen en trimmen.

Nieuw dit jaar was Inge van Happy paws kynologische massage uit Beuningen, voor een uitgebreid advies om gestreste honden te laten ontspannen.

Martijn van tophondenbegeleiding gaf adviezen over gedragspunten of bv hoe U een hond beter aan de lijn kan laten lopen. Ps..wist U dat Martijn HZT hondjes tegen speciaal tarief helpt?

Neem eens een kijkje op zijn website www.tophondenbegeleiding.nl

Dit jaar had Fotografe Marloes Spijker een erg leuk plekje in een grote tent tot haar beschikking waar we een ware “fotostudio” hadden gebouwd. Mensen konden hun hondje tegen vrijwillige donatie laten fotograferen en dat dit aansloeg was duidelijk, er stond zelfs een wachtrij !

Speciaal voor ons 10 jarig bestaan hadden we een heus entertainment-duo. Deze mensen hebben vorig jaar een hondje van ons geadopteerd en boden dit als soort van cadeau aan. Lief !

Gezellig druk was het bij de horeca, vele snacks en drankjes gingen er doorheen. Het weer was ons dan ook gunstig gezind, met twee kleine buien en een prima temperatuur mochten we niet klagen.

En hoe lekker smaakt een broodje met op de achtergrond muziek van een live gitarist Frank Blueka

Bij deze willen we dan ook iedereen enorm bedanken voor jullie aanwezigheid, velen die toch best een eind moeten rijden en dit er toch voor over hebben, dit doet ons zo goed…..

Natuurlijk moeten we onze vrijwilligers ook niet vergeten, zonder jullie inzet het hele jaar hadden we hier nu niet gestaan. Grote dank aan degene die hielpen met de opbouw en de, het verzamelen van prijzen voor de loterij het hele jaar door, het regelen van de catering etc.

Bakkerij Holleman bedankt voor de sponsoring van de broodjes !

Met dank aan de familie Muller dank voor het ter beschikking stellen van  de geweldige locatie !

Ook een mooi moment om donateurs te bedanken, zonder donaties geen stichting….

Wij hopen in ieder geval nog lang met ons werk door te kunnen gaan en hopelijk tot volgend jaar !

Op onze Facebook pagina vindt u nog veel meer foto’s van deze geweldige dag.

Iedereen hartelijk dank voor jullie komst en medewerking !