Bella

Home » Pets » Bella
Bella
Bella
Bella
Bella
Bella

Over mij

Beste hzt vrienden, ik ben Bella. Er werd mij verteld dat zwarte honden minder kans hebben op een mooi leven…maar ik snap daar eigenlijk niets van… oke oke, als je vacht zwart is komt het vaak wat minder mooi uit op foto’s maar dat maakt mij toch niet minder knap?
Ik ben heel knuffelig, lief en sociaal. Ik kan goed overweg met andere honden en ben dol op menselijk gezelschap. Graag zou ik, net als mijn vriendjes ook een eigen huis hebben, ik zal de familie die mij adopteert heel gelukkig maken!  Heeft u in mij interesse, mail dan naar info@hondenzondertoekomst.nl   Ze zullen mij dan in gaan plannen op een vlucht en eenmaal in Nederland kunt u geheel vrijblijvend met mij kennismaken bij een pleeggezin.

Wil je me adopteren?

Wil je meer over mij weten? Neem dan contact op met de vrijwilligers van Honden zonder toekomst, zij helpen je graag verder.

LET OP: Lees altijd eerst aandachtig ‘Tips over adoptie’ & ‘veel gestelde vragen door’ . Hier vind je al veel informatie die je kan helpen bij het maken van een keuze.