Vierdaagse Sponsoractie 2019

Vierdaagse Sponsoractie 2019

€2000

Campaign Target

1

Donation
50%Donated
€1000 to go

Voor wie ons nog niet kent, wij zijn Barry Jacobs en Gerard van Dreven. Al meer dan twaalf jaar zetten wij ons in voor ‘stichting Honden zonder toekomst’ en hebben met een enthousiast team van vrijwilligers al meer dan 2000 honden een betere toekomst kunnen geven.

Dit jaar lopen wij voor het zevende jaar op rij de Nijmeegse 4 daagse mee. Traditie getrouw doen we aan de sponsoractie mee en hopen een mooi bedrag in te kunnen zamelen.

Hiermee vullen we een spaarpotje om de kosten voor het opvangstation op Gran Canaria te kunnen bekostigen. Hier vangen we honden op en helpen hen aan een beter leven door op zoek te gaan naar nieuwe baasjes op Gran Canaria of in Nederland en België

Zwerfhonden die niet herplaatst kunnen worden en honden waarvan de eigenaren niet over financiële middelen beschikken om ze te laten helpen worden door middel van dit project geholpen ook geholpen om castratie / sterilisatie kosten van de honden te betalen.

Met het steriliseren van één teef kunnen vaak tientallen ongewenste nakomelingen voorkomen worden, door het castreren van reuen meestal nog veel meer !

We hopen van harte dat u ons een warm hart toedraagt en een kleine bijdrage wilt overmaken.

Meedoen is eenvoudig en iedere gift wordt enorm gewaardeerd en met een geslaagde actie kunnen honderden ongewenste puppies voorkomen worden!

Een dikke knuffel namens alle Honden zonder toekomst!