Happy en Kala en Duncan !

Happy en Kala en Duncan !

Hallo, kennen jullie ons nog? Wij zijn Dustin(Duncan) en Kaya(Kala). Wij zijn afgelopen zomer naar Nederland gevlogen.
Ik (Dustin) ben vandaag 6 jaar geworden! Het is wel koud hier nu hoor en mijn vacht ik ineens ook veel dikker geworden. Die vervelende hartwormpjes hebben vorig jaar mijn hartje beschadigd, waardoor ik nog steeds pilletjes slik, maar wel iets minder al.
Ik (Kaya) woon hier vandaag precies een half jaar en ben al 10 jaar! Wij kregen vandaag een hele grote kluif en die is al bijna op. Ik ben pas weer naar de kapper geweest en dat vind ik ècht niet leuk!
Wij hebben het heel leuk bij ons bazinnetje en wij vinden elkaar ook heel leuk! Wij gaan naar de hondenschool en daar leren wij van alles! Wij waren wel verdrietig dat ons poezenvriendinnetje Minoes is overleden in november:(
Wij gaan graag mee in de auto om te rijden en daarna heerlijk te wandelen.
Groetjes Wilma, Kaya en
Nou tot een volgende keer maar weer!
Groetjes en pootje van Kaya & Dustin.