Happy end Bob !

Happy end Bob !

Het gaat goed met hem. Het vuurwerk heeft hij overleeft. Hij vindt het vooral spannend. En is erg nieuwsgierig. Alleen de harde knallen op oudjaarsdag vond hij niks. Hij stond graag even voor het raam te kijken naar al het moois. Bang is hij er dus niet voor. De container vind hij ook niks. Veel te veel lawaai denk ik.
In huis gaat het verder ook prima. De poezen zijn ook aan hem gewend. Ze komen als het moet elkaar tegen en dan gebeurd er niks. Lijkt wel als ze elkaar respecteren. Hij gaat sneller aan de kant voor de poezen dan andersom. Soms gaat hij in de bench zitten om ze erlangs te laten lijkt het wel. Alleen de brokken van de poezen heeft hij nog steeds te pakken.
Hij is ook erg jaloers. Als iemand anders mijn aandacht heeft of een knuffel geeft komt hij daar letterlijk tussen. Leerpuntje voor Bob. Met de poezen gek genoeg heeft hij dat minder, dan staat hij erbij te kijken. Ik kan wel merken dat ik het meest thuis ben met hem. Hij trekt veel naar mij toe.
Verder is hij vrij rustig voor een jonge hond. Ligt graag in iemands buurt. Leert snel. Consequent zijn is wel belangrijk. Hij loopt netjes mee aan de lijn. Wacht op de hoek van de stoep. Volgt ons naar buiten.
Spelen doet hij ook graag. Vooral met ons. Alleen onderneemt hij 5 seconden iets en dan is hij er weer klaar mee. Speeltjes weggooien en weer ophalen vindt hij geweldig. Hij legt het dan weer terug op zijn kleed. En als hij er klaar mee is dan stopt hij ze in de bench en gaat erbij liggen. Kortom een happy end 🙂
Mvg Fam vd Voort