Coco

Home » Pets » Coco
Coco
Coco
Coco
Coco
Coco
Coco
Coco
Coco

Over mij

Graag stellen wij Coco aan u voor.
Coco is een lieve enthousiaste jonge reu geboren mei 2020 en vanaf november 2021 in het pleeggezin met meerdere honden. Hij vind aandacht heerlijk en laat zich graag knuffelen. Hij is ca. 50 cm hoog, weegt ongeveer 20 kg en is gecastreerd. Coco vind andere honden leuk en kan prima met katten. Wandelen vind hij heel fijn en bij het pleeggezin loopt hij vaak met meerdere honden, dat gaat prima. Tijdens een boswandeling loopt hij op overzichtelijk terrein los en komt bij je als je hem roept. Uit enthousiasme springt hij tegen mensen op. Daar moet nog aan gewerkt worden. In huis is Coco rustig en in de tuin heeft hij af en toe een ren momentje waarbij hij geniet. Een afgesloten tuin is belangrijk. Hij slaapt  ’s nachts  in een bench en is dan stil. Als het pleeggezin even van huis is gaat Coco ook in de bench. Omdat hij best groot en enthousiast is zoekt Coco een baas met enige ervaring en die tijd heeft om verder te gaan met zijn opvoeding. Iemand die niet te veel weg is en eventueel op cursus gaat. Hij kan op zich prima met kinderen maar gezien zijn enthousiasme vinden we het niet slim hem bij jonge kinderen te plaatsen.
Heeft u interesse in Coco of vragen, mail dan naar info@hondenzondertoekomst.nl

Wil je me adopteren?

Wil je meer over mij weten? Neem dan contact op met de vrijwilligers van Honden zonder toekomst, zij helpen je graag verder.

LET OP: Lees altijd eerst aandachtig ‘Tips over adoptie’ & ‘veel gestelde vragen door’ . Hier vind je al veel informatie die je kan helpen bij het maken van een keuze.