Teddy

Home » Pets » Teddy
Teddy
Teddy
Teddy
Teddy
Teddy
Teddy
Teddy
Teddy
Teddy

Over mij

Graag stellen wij Teddy aan u voor.
Teddy verblijft bij een pleeggezin in Middelbeers.
Toen Teddy door onze Spaanse collega’s werd opgenomen, was het letterlijk vel over been.. ( zie video ). Inmiddels gaat het gelukkig veel beter met Teddy en is het een volle stevige en vooral sterke hond van 64 cm hoog en 35 kilo.
Van zijn verleden weten we helaas niets af hij heeft waarschijnlijk geen fijn leven gehad voordat hij bij ons kwam. Na een wat moeizame start heeft Teddy zich bij zijn gastgezin ontwikkeld tot een lieve hond die graag wordt aangehaald. Bij vreemde mensen is hij even terughoudend, maar ook daar is het ijs vaak snel gebroken.
Hij is erg gericht op mensen en zijn baas zal zijn grote idool zijn, mits deze ook duidelijk leiderschap toont.
We zoeken voor hem een ervaren baas die bereid is veel tijd en geduld voor Teddy op te brengen. Door resolute commando’s te geven en consequent te zijn zal hij zich snel in zijn rol schikken.
Teddy verblijft bij een pleeggezin met veel bewegingsruimte in een landelijke omgeving.
Echter met voldoende beweging zal hij zich ook in andere omgevingen op zijn plaats voelen.
Bij voorkeur is Teddy de enige hond in huis.  Hij leeft nu samen met andere honden samen, maar wil daarbij wel graag bovenaan in de rangorde staan.
Als Teddy met een andere hond samen geplaatst wordt, zal dat ook kunnen, mits deze hond stabiel en voldoende onderdanig is.
Op dit moment woont hij samen met zijn maatje ‘Kuno’ .
Op de video’s kunt u zien hoe hij speelt met zijn opvangmaatje ‘Kuno’ .
Verder kunnen we Teddy omschrijven als enthousiast, beresterk, mensengericht en waaks. Ook neemt hij graag een duik in het water tijdens de dagelijkse wandelingen.
Hij vind het heerlijk om geknuffeld en geborsteld te worden.
Mocht u meer over Teddy willen weten, stuur ons een berichtje dan zorgen wij dat het pleeggezin van Teddy u meer over hem kan vertellen.
Vragen of interesse, mail dan naar info@hondenzondertoekomst.nl

Wil je me adopteren?

Wil je meer over mij weten? Neem dan contact op met de vrijwilligers van Honden zonder toekomst, zij helpen je graag verder.

LET OP: Lees altijd eerst aandachtig ‘Tips over adoptie’ & ‘veel gestelde vragen door’ . Hier vind je al veel informatie die je kan helpen bij het maken van een keuze.