Kuga

Home » Pets » Kuga
Kuga
Kuga
Kuga

Over mij

Kuga is een Labrador mix, hij is vriendelijk, goed van karakter, aanhankelijk en respectvol. Hij is rustig en sociaal met alle honden, hij loopt heel goed aan de lijn. Hij is ook erg knap. In het begin is hij nog wat verlegen, maar geniet algauw van alle aandacht.
Hij is net klaar met zijn behandeling tegen filaria en hij is helemaal hersteld hiervan, gelukkig had hij het minimaal.  We weten zeker dat U  geen spijt ervan zal krijgen als u Kuga adopteert. U zult een prachtige en intelligente hond krijgen, die klaar om zijn leven op te bouwen met een gezin dat hem alle liefde zal geven die hij verdient, en bovenal, hem het vertrouwen zal geven om de geweldige hond die hij in zich heeft naar buiten te brengen. Als je hem een kans wilt geven, aarzel dan niet om naar info@hondenzondertoekomst.nl te mailen.

Wil je me adopteren?

Wil je meer over mij weten? Neem dan contact op met de vrijwilligers van Honden zonder toekomst, zij helpen je graag verder.

LET OP: Lees altijd eerst aandachtig ‘Tips over adoptie’ & ‘veel gestelde vragen door’ . Hier vind je al veel informatie die je kan helpen bij het maken van een keuze.