Winston

Home » Pets » Winston
Winston
Winston
Winston
Winston
Winston
Winston

Over mij

Ik ben Winston en ben nu 6 maanden in Nederland nadat ik oud en wijs genoeg was om van Turkije, Istanbul naar Nederland te vliegen. Ik ben 1 van de 7 broertjes/zusjes die naar Nederland is geëmigreerd om een beter leven te krijgen, en ik ben dus ook opzoek naar mijn forever home.

Ik ben geen moeilijke hond, eigenlijk best wel simpel. Ik hou van knuffels, kusjes en liefde. Ik ben erg emotioneel en gevoelig. Daarom heb ik een baasje nodig die mij alle liefde, veel kusjes en knuffels geeft. Ik moet nog steeds wennen aan de Nederlandse cultuur zoals alle adoptie hondjes, dit kost gewoon tijd. Even voor de helderheid: ik ben niet de meest sociale hond. Ik ben heerlijk vrij, blij en gelukkig in mijn eigen huisje. Ik vind het ook leuk om naar buiten te gaan maar vind dat soms ook eng. Andere mensen ontmoeten is eng maar elke keer leer ik er weer van. Ik vind het geweldig om met andere honden te spelen maar ik moet ze natuurlijk wel eerst even leren kennen. Jij speel ttoch ook niet direct met een vreemde?
Mijn grootste talent, ik kan mijn oren in allerlei verschillende standen doen. Zelf vind ik dat ook grappig. Ik laat ook zien met mijn oren hoe ik mij voel. Ik ben zeker niet agressief naar mens of een andere dierenvriend. In mijn tijdelijke huisje in Breda is ook een kat, ik wil heel graag spelen maar helaas zij om welke reden dan ook niet. Dat vind ik erg jammer en ga dan een beetje huilen.
Ik kan heel goed nieuwe dingen leren. Maar dit heeft wel tijd nodig! Omdat ik zo’n gevoelige lieve viervoeter ben, ben ik op zoek naar een baasje die begrijpt wat ik nodig heb … (knuffels, liefde en geduld)

Lijkt het je leuk om me te ontmoeten, wil je dan mijn tijdelijke baasjes bellen of mailen: meliketanja@gmail.com of tel 06-528 33004

Bij Externe adoptie loopt de gehele adoptie procedure buiten Honden zonder toekomst om.

Wil je me adopteren?

Wil je meer over mij weten? Neem dan contact op met de vrijwilligers van Honden zonder toekomst, zij helpen je graag verder.

LET OP: Lees altijd eerst aandachtig ‘Tips over adoptie’ & ‘veel gestelde vragen door’ . Hier vind je al veel informatie die je kan helpen bij het maken van een keuze.